Intermittent Fasting

De meeste mensen voelen het zweet op hun voorhoofd druppelen bij alleen al de gedachte een maaltijd te moeten missen. Toch kent een periode zonder eten zowel lichamelijk als mentaal voordelen voor een mens. In deze blogs worden de verschillende effecten van intermittent fastening op het lichaam besproken en welke voordelen jij eruit kunt halen.

1. Intermittent Fasting: een verloren medicijn?

Vasten wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Maar wist je ook dat het al veel langer gedaan wordt? Onze vroege voorouders leefden regelmatig een paar dagen zonder eten.

Lees Verder

2. Intermittent fasting: vet verbranden zonder minder te eten?

In dit artikel wordt de werking van ketonen uitgebreid besproken. Door het lezen van dit artikel kom jij erachter hoe jij je interne motor van een zuinige Prius in een keiharde Ferarri kan veranderen.

Lees Verder

3. Intermittent fasting: een reiniging voor het lichaam!

In dit artikel wordt het proces van autofagie besproken en hoe intermittent fasting hier invloed op uitoefent. In het vorige artikel is de werking van ketonen op vet verbranding uitgebreid besproken.

Lees Verder

4. Intermittent fasting: hoe kan je het op een veilige manier toepassen?

In dit artikel volgt een volledige handleiding over hoe je intermittent fasting op een correcte manier als hulpmiddel kunt gebruiken, zodat jij uiteindelijk voor jezelf een planning kan maken.

Lees Verder