Hoest, Verkoudheid en Griep

Bij SymPharma weten we dat hoest, verkoudheid en griep ongemakkelijk en vervelend kunnen zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan effectieve behandelingen en verlichting voor deze veelvoorkomende aandoeningen. Ontdek onze selectie van hoestmiddelen, keelpijnverlichting en griepmedicijnen, zodat u zich snel weer beter voelt.

Lees meer...

0 artikelen

    Filters: Geen

Hoestmiddelen

Hoesten kan vermoeiend en pijnlijk zijn, maar gelukkig zijn er effectieve hoestmiddelen beschikbaar om u te helpen. Bij SymPharma vindt u een breed scala aan hoestonderdrukkers en slijmoplossers van vertrouwde merken die specifiek zijn ontworpen om verschillende soorten hoest te behandelen.

Keelpijnverlichting

Keelpijn kan een symptoom zijn van verkoudheid, griep of een andere infectie. Ons assortiment keelpijnverlichting omvat zuigtabletten, keelsprays en warme dranken die helpen bij het verlichten van pijn, irritatie en zwelling in de keel.

Neusverkoudheid en bijholteontsteking

Een verstopte neus kan ademen moeilijk maken en uw algehele comfort beïnvloeden. Bij SymPharma bieden we een verscheidenheid aan neussprays, neusdruppels en andere producten die speciaal zijn ontworpen om de luchtwegen vrij te maken en de symptomen van neusverkoudheid en bijholteontsteking te verlichten.

Griepmedicijnen en koortslipbehandelingen

Griep kan leiden tot ernstige symptomen zoals hoge koorts, spierpijn en uitputting. Ontdek ons assortiment griepmedicijnen die helpen om uw immuunsysteem te ondersteunen en uw herstel te versnellen. Daarnaast bieden wij effectieve koortslipbehandelingen om de pijn en het ongemak van deze veelvoorkomende infectie te verlichten.