Retourneren en ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien om een andere reden. Wettelijk gezien heeft u het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Let op: artikelen uit de categorieën voeding en erotiek kunnen helaas om hygiënische redenen niet geretourneerd worden, herroepingsrecht wordt hierbij uitgesloten.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sympharma.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

​ Helaas kunnen wij producten niet omruilen.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de geplaatste bestelling nog voor u te wijzigen, indien het niet al verstuurd is.