Verzendwijze

Bij SymPharma begrijpen we hoe belangrijk het is om je bestelling snel en voordelig te ontvangen. Daarom hebben we gekozen voor PostNL, een betrouwbare en kostenefficiënte verzendpartner. We streven ernaar om zoveel mogelijk bestellingen via brievenbuspost te versturen, zodat je niet thuis hoeft te zijn om je pakket in ontvangst te nemen en je profiteert van lagere verzendkosten.

Brievenbuspost

Voordelen van brievenbuspost:

  • Gemak: Doordat je bestelling in de brievenbus wordt bezorgd, hoef je niet thuis te zijn om je pakket te ontvangen. Dit bespaart je tijd en moeite en zorgt voor extra gemak.
  • Lagere verzendkosten: Bij SymPharma doen we er alles aan om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Door zoveel mogelijk bestellingen via brievenbuspost te versturen, bespaar je op verzendkosten en profiteer je van voordelige tarieven.
  • Snelle levering: PostNL staat bekend om zijn snelle en betrouwbare bezorging. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling, zodat je snel kunt genieten van je aankopen bij SymPharma.
  • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van brievenbuspost verminderen we de hoeveelheid verpakkingsmateriaal en beperken we het aantal bezorgbusjes op de weg, wat bijdraagt aan een beter milieu.

my postnl-logo

Voor 18:00 besteld opLevering op
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Pakket

Hoewel we ons best doen om zoveel mogelijk bestellingen via brievenbuspost te versturen, zijn er situaties waarin pakketpost noodzakelijk is, zoals bij grotere of zwaardere producten die niet door de brievenbus passen. In deze gevallen maken we nog steeds gebruik van de betrouwbare en snelle service van PostNL om je bestelling bij je thuis te bezorgen.

Betaling

Betaalmogelijkheden

Op onze webshop kunt u betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

IDEAL - my image
  • Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.
PayPal - paypall logo
  • Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld – in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta's.
CreditCard - mastercard logo visa logo
  • De mogelijkheid om met Visa en Mastercard te betalen is aanwezig.