Klantenservice

Retourneren en ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien om een andere reden. Wettelijk gezien heeft u het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering 30 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan de volledige aanschafkosten (inclusief verzendkosten) teruggestort op uw bankrekening. Enkel de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht van het te retourneren product. Deze kosten ziet u wanneer u een retouraanvraag indient. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn en/of de verpakking ervan, dan zal dit naar evenredigheid van schade voor uw eigen rekening komen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sympharma.nl. Wij zullen vervolgens de aanschafkosten (inclusief verzendkosten) binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen na aanmelding terugstorten, mits het product en de verpakking in goede staat ontvangen is. Let op: artikelen uit de categorieën voeding en erotiek kunnen helaas om hygiënische redenen niet geretourneerd worden, herroepingsrecht wordt hierbij uitgesloten.

Product ruilen?

​ Helaas kunnen wij producten niet omruilen. Het artikel word gecrediteerd mits dit ongebruikt en ongeopend retour is gekomen.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de geplaatste bestelling nog voor u te wijzigen, indien het niet al verstuurd is.